Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо надув проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

С турбото бяхме до тука Колата повече от 1800 оборота не може да вдигне. Снощи късно се наложи да ходя до Ахтопол и някакъв Мерцедес ми се правеше на връщане издухах го и до тука беше Сега се чудя втора ръка ли да вземам или да го правя.
    Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 06:56.
    Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщение
      С турбото бяхме до тука Колата повече от 1800 оборота не може да вдигне. Снощи късно се наложи да ходя до Ахтопол и някакъв Мерцедес ми се правеше на връщане издухах го и до тука беше Сега се чудя втора ръка ли да вземам или да го правя.
      Ново...ново..ново...или отремонтирано ама с гаранциа.
      От къде знаеш че е турбото?...

---------- Post added at 07:32 ---------- Previous post was at 07:29 ----------

Ново...ново..ново...или отремонтирано ама с гаранциа.
      От къде знаеш че е турбото?

Comment

Турбото замина за Пловдив да го правят.
        Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Две Алфи 166 съм имал до сега на път не са ме оставали да закъсам колата ме прибра без турбо пари за ремонт не жаля.
          Алфа 166 2.4 JTD

Comment

400 лв пълен рециклаж но офертата е само за мен защото колата ми инвалида.
            Алфа 166 2.4 JTD

Comment

400 лв пълен рециклаж но офертата е само за мен защото колата ми инвалида.
              Гаранция?

Comment

Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                Гаранция?
                Има.Искам да благодаря на господин Йордан Янев Реал Турбо Пловдив за оказаното разбиране и да го нахакам на всички политици на майка им в путката заради това че на моята инвалидна кола плащам данъци и купувам винетка.
                Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Има.Искам да благодаря на господин Йордан Янев Реал Турбо Пловдив за оказаното разбиране и да го нахакам на всички политици на майка им в путката заради това че на моята инвалидна кола плащам данъци и купувам винетка.
                  Право на безплатен винете стикер имат лицата с ЕР от ТЕЛК на собствен лек автомобил с работен обем на двигателя до 2000 куб. см

и аз не взимам винетка и не съм освободен от данък

колегите с 2.0 бензин става ама при нас не става :Д
                  Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Мене отдавна ме гони налудничавата мисъл да си купя Мерцедес S класа и да го паркирвам с инвалидния стикер ама трябва да продавам горите Обаче горите са на жената аз съм беден като църковна мишка тя е богата Между другото туброто не случайно замина за Пловдив просто там са най добрите.
                    Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 06:24.
                    Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Турбонадува вече няма проблем колата си върви като хората Утре заминава за Стара Загора при Ферариста за полиуретани отзад и каквото трябва да се прави отпред.
                      Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 04:14.
                      Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                      X